Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alacsony vagyok és zavar, mit...

Alacsony vagyok és zavar, mit tegyek? 21F

Figyelt kérdés
152 centi vagyok. Úgyérzem ezen sosem fogok tudni túllendülni. Lányoknál semmi esélyem ezt már elfogadtam(bár ez is sok fejfájást okozott). De még sokan nem is tekintenek egyenlő félnek, ezért barátkozás terén is sokan inkább kihasználnak, mert segítőkész vagyok, de komolyabb helyekre nem hívnak. Férfiként ez egy nagy minusz, ha magabiztos is vagyok akkor is megkapom, hogy "tudjam hol a helyem". Nyilván ha nem tudok megverni senkit akkor inkább ne is szóljak bele semmibe, meg mit számít a véleményem. Persze vannak jó barátaim akik szeretnek, és meg is becsülöm őket, de sajnos ez a mentális egészségem eléggé tönkreteszi. Próbáltam phszichológust, még ott is kényelmetlenül éreztem magam, hogy férfiként minek sírok ezen... férfiak nem sírhatnak...

szept. 27. 21:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Ez egy adottság. Vannak olyan lányok, akiket nem zavar az, ha egy pasi csak 152 centi magas. A külső nem minden. A bunkókkal ne foglalkozz!
szept. 27. 21:55
 2/21 anonim válasza:
94%

Mindennek van előnye

Az alacsonyak egészségesek, sokkal nagyobb választék van a ruhákban és rengeteg sport, hobbi van ahol előnyös

Párkeresésnél nem tudlak vígasztalni, én is csak 162 centi vagyok szóval tudom milyen

szept. 27. 21:57
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
KOndizz, alacsonyként könynebb fejlődni. A magassággal nem tudsz mit csinálni, de a hozzáállásoddal igen.
szept. 27. 22:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nálad alacsonyabb lányok nekem is volt már 143 centis barátnőm is meg tudok egy párt ahol a lány 140 valamennyi centi a fiú pedig 150 valamennyi és ők is jól megvannak. Tehát neked is van esélyed a lányoknál simán.
szept. 27. 22:01
 5/21 A kérdező kommentje:
Céljaim természetesen vannak, és teszek is értük. Szerintem sikeresnek mondhatom magam a tanulmányaimban. Csak annyi, hogy úgyérzem sokan nem fogadnak el emiatt, pedig én próbálok mindenkinek segíteni ha tudok, és fair lenni mindenkivel. Nem mondom, hogy rossz helyzetben vagyok, és ezért hálás is vagyok, hogy egy normális életem lehet, viszont sajnos ez akkor rá ül az ember mentális állapotára.
szept. 27. 22:10
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Légy önmagad ne másoknak akarj megfelelni. MIndig lesz aki belédköt valamiért,ezért törekedj arra, hogy légy önmagad normélis keretek közt persze.
szept. 27. 22:12
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

Mi alapján gondolod, hogy ne lehetne kapcsolatod?

Mi alapján gondolod, hogy bármikor az életben verekedned kellene?

Kicsit az az érzésem, hogy nem a magasság a probléma, hanem van egy alapvető probléma, és a magasságod csak ezután került középpontba.

szept. 27. 22:16
 8/21 A kérdező kommentje:
#7 A férfiaktól elvan várva, hogy tudjon verekedni, elvárják a nők és más férfiak is. Aki olyan mint én az viszont könnyen lenézik, és félretolják, nem kell ehhez verekedni, elég csak, hogy a másik fél azt gondolja, hogy ha én valami máshogy gondolok akkor 5 másodperc alatt lekever nekem akkorát, elég csak ezt gondolnia és ezután már van önbizalma azt mondani, hogy "na akkor most az a helyes amit én mondok és az lesz amit én gondolok". Persze nem mindenki ilyen, szerencsére a többség nem, de nem halt ki ez a fajta mentalitás.
szept. 27. 22:26
 9/21 A kérdező kommentje:
#7 Nálam előnyösebben kinéző embereknek sem jön össze kapcsolat, így hát sok esélyt nem látok+ tapasztaltam is.
szept. 27. 22:27
 10/21 anonim ***** válasza:
89%
9# a párkapcsolat nem egy drog . VAgy pótszer. Először jöjj rendbe magaddal , fogadd el magad aztán ha kijössz valakivel megpróbáljátok. De első az hogy rendbe légy és elfogadd magad.
szept. 27. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!