Anyám csenddel ver és már nagyon kikészít...mit csináljak??!
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, otthon élek, nem tudok egyelőre külön költözni nincs meg hozzá a tőkém, barátaim nincsenek, senkivel nem tudok erről beszélni, szétcsesz már az ideg.. anyám sz..ik rá, hogy mennyire kikészít ezzel a sértődött némaságával.. ha vonat elé vetném magam, aztán hívnák a rendőrök, hogy annyi a lányának, akkor lehet leesne neki, hogy hopp valamit talán rosszul csinált......szept. 26. 21:11
1/8 anonim válasza:
Veled van a baj. 20 évesen nem anyádtól kéne függni.
2/8 A kérdező kommentje:
1es, vannak még jó páran rajtam kívül, akik 20 évesen, az egyetemi tanulmányaik mellett még nem tudnak pesten lakást/albit bérelni maguknak, úgyhogy ezt most nem veszem magamra, hiába szeretnéd
szept. 26. 21:19
3/8 anonim válasza:
#1 ha neked olyan jól megy, adj egy garzont szegény lánynak, neked úgyis marad még 40, észre sem veszed :))
5/8 anonim válasza:
Ignoráld. Ha nem szól hozzá, te se tedd. Általában ezzel lehet padlóra küldeni az ilyennel operálókat. Azt akarják, hogy te kérj bocsánatot azért, amit el se követtél, nem kell alájuk adni a lovat. Ha látják, hogy nem tudnak megtörni, leszoknak erről.
6/8 anonim válasza:
Ne készülj ki. Ha rájön az ilyesmi, hallgass zenét, érezd jól magad látványosan. Ne hagyd, hogy egy ilyen lelki nyomorék lehúzzon a toxikus viselkedésével. Ha érzelmileg függetlenedsz, a feje tetejére is állhat, nem tud majd mit csinálni. Neked is jót tesz majd, mert sok lelki energiát meg tudsz majd magadnak takarítani, amit be tudsz forgatni az anyagi függetlenedésedbe is.
7/8 anonim válasza:
Először is tudom hogy nehéz és hogy nyomasztó a rossz hangulat. Próbálj meg barátokat szerezni és eljárni otthonról, az sokat fog segíteni ha új impulzusok érnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!