Normalis ez vajon?
Figyelt kérdés
Ti is megbeszélitek a dolgokat magatokkal ? De olyan is van például, hogy vissza kérdezel magadnak gondolatba és válaszolsz, például gondolatba bele rúgok egy kőbe és vissza kérdezel magadnak de miért? És mondod, hogy miért ne vagy valami ilyesmi .. nem tudom le írni konkrétan. Mintha ilyen párbeszéd lenne, de ez már szerintem születésem óta így van csak picit hipochonder vagyok és most azon gondolkodom vajon ez gond e?szept. 24. 13:01
1/5 r.sentinel válasza:
Teljesen normalis mindaz amit irtal, semmi furcsa, ugyanis amit tapasztalsz az az elme es a lelek jateka e foldi letben.
2/5 A kérdező kommentje:
Megijedtem, mert ha heten be írom, mindenhol kidobja a skizofréniát, hogy lehetnek az elő jelei és ilyenkor egyből a víz ver le
szept. 24. 14:27
3/5 anonim válasza:
Attól még lehetsz skizofrén is, de azt sem magadnak nem tudod diagnosztizálni, sem más a neten keresztül, menj pszichológushoz vagy pszichiáterhez a kérdéseddel!
Ettől függetlenül tényleg mindenkinek van belső párbeszéde, ez teljesen normális, hiszen nem mindenki skizofrén, ugye.
4/5 A kérdező kommentje:
Ha skizofren lennek eddig mar csak eszre kellett volna vegye valaki vagy en… ne ijezgess kerlek
okt. 10. 07:52
5/5 anonim válasza:
Nem ijesztgetlek, te kezdted az öndiagnózist, szerintem is több esély van rá, hogy nem vagy az, pont amiatt, amit te is írtál, viszont biztos csak szakember diagnózisában lehetsz, sőt, akár még két más szakember szakvéleménye átlagában, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!