2/5 anonim válasza:
Igen.
Egyébként az sem mindegy, hogy mennyi, eleinte általában mindenkit feldob, nagyobb mennyiség szokott tompítani.
Velem is az volt régebben, hogy pörgetett a pia, fizikailag és szellemileg is, olyannyira, hogy az éjszaka folyamán a teljesen normális, "élettani" fáradtság jeleit sem éreztem (ami azért mondjuk egy ledolgozott munkanap után éjjel/hajnal magasságában elkezdődik), aztán egyszercsak mintha benyomták volna a "kikapcs" gombot, kidőltem...
3/5 Justinianus válasza:
Miért, mit csinálna?
A szórakozóhelyre aludni járnak az emberek?
4/5 anonim válasza:
Kis mennyiségben élénkít, nagy mennyiségben tompít. Hogy az a "kis mennyiség", meg "nagy mennyiség" kinél mi, az már eltér egyénenként.
5/5 Phoney válasza:
Nem stimulánsként, de igen. Az alkohol kisebb mennyiségben is elviheti a fáradtságérzetet, illetve közepes mennyiség már eufóriát okozhat, bár szerintem ez csak többé-kevésbé rendszeres fogyasztásnál működik "üzembiztosan", alkalmilag bizonytalanabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!