Ismerkedtem egy lánnyal, nem jött össze, mással lett kapcsolata, erre én is ismerkedem, és most kiakadt, hogy nem foglalkozom vele, nem számíthat rám, nem ő lesz az első. Üzenete lent olvasható. Mi a véleményetek, normális?
Ismerkedtünk, sok időt töltöttünk együtt, mert én általában ráértem, és ha valami volt, azonnal indultam hozzá. Nem jöttünk össze, mással lett kapcsolatban, de barátok maradtunk. Most mással ismerkedem, máshoz igazodom, és nagyon kiakadt, hogy már nem ő az első. Itt az üzenet amit írt:
"Lehet neked ez tök természetes, hogy semmi dolga a másiknak..De nekem ez egyedül nálad volt eddig meg, hogy valaki ennyire ráérős volt és egyből ugrott meg rángattam összevissza..És ez nem a másik hibája, hanem ku..va elbaszott és nem normális dolog, hogy nálunk ez kialakult ilyen beteg módon..De igen, megszoktam túlságosan is, hogy rángatlak és azt is, hogy elvárom, hogy érj rá mindig, amikor van valami..De már nem lesz ilyen többet, nem kérlek meg semmire. Hiába írnál a másikon, nem válaszolok te manipulatív f..sz. Ég veled."
Mi a véleményetek? Ez teljesen normális üzenet, és csak én gondolok mentális problémára?
30 körüliek vagyunk
Az furcsa, hogy téged nevez manipulatívnak, miközben ő az.
Beismeri, hogy jóérzés volt, hogy csicskáztathatott, bár betegnek ítéli, feltételezem: nem az ő oldaláról.
Valóban jó, hogy megszabadultál tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!