Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tartsam benne magamat...

Hogyan tartsam benne magamat a jó hangulatban?

Figyelt kérdés

szept. 19. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

sehogy. lehet itt mozogj, verd ki, egyel mezet, sportolj, setalj, legyel termeszetben, szagold a viragot, macskagyoker, ilyenek. Nem.

Nem tudom te szedsz-e antidepr.-t, en szedtem, de fel, ugy hogy tenyleg jol erzem magam nem vitt, nem visz. Eppenhogy 0 ala visz, majd kozlik a tobbi a te dolgod. Mehetsz pszichologushoz, ilyenek olyanok, de az igazsag faj, ez mulando, visszaesel magatol, vagy amint egy rossz dolog er nagy valoszinuseggel. Olyan kb. mint egy alkoholista majdnem.

szept. 20. 08:29
 2/5 A kérdező kommentje:

1-es

Én szedek valami gyógyszereket ,amit pszicháter írt ki.

De úgy van ahogy te mondod.

Felvissz nullára.

A többi az én dolgom.

szeptemberig juliustól nagyon jól éreztem magamat ,mert valahogy felbírtam magamat tölteni most történt valami és megint lent vagyok.

szept. 20. 16:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem birok köjönni a gyógyszeres kezelésből már 2.5éve tart.
szept. 20. 16:52
 4/5 A kérdező kommentje:

az állapot pedig 4éve

lassan

szept. 20. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
hat igen, igaz felvisz -1024 rol -1 re, de egy normalis elethez pozitiv jellegu hangulattal kell rendelkezni ami ugyan hullamzik de pozitiv marad.
szept. 21. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!