Akik melankólikus alkatok, ti is hangulatba kerültök ettől a gyönyörű, havas tájtól és téli időtől? Én valami megmagyarázhatatlant érzek tőle.
Sziasztok!
Első válaszoló, nagyon köszönöm, olyan hülye vagyok, de valahogy nem találtam ezt a szót, de azt hiszem, pontosan a nosztalgia az, amit érzek... Mindig a múlt után sóvárgok, még ha akkor nem is volt olyan jó, mostanra hiányzik... Minden megszépül.
Ezt a képet is nagyon el tudom képzelni, amit az őszről írtál le... Jaj, és az eső illatát én is imádom, ne is mond... :) Valahogy annyi mindent indítanak be nálam ezek a dolgok, és ahogy írtad is, a zene a másik ilyen dolog nálam, legjobban a kettő együtt tud hangulatba hozni: sétálni, és közben zenét hallgatni. Butaság, de olyan jó lenne tudni, hogy más is ugyanúgy érez-e vajon...
Én is sokkal hangulatosabbnak érzem a "rossz" időjárást. Hó, eső, köd, csípős reggelek :D De a napsütést is szeretem (télen 😄), viszont a nagy kánikulákat, amikor egy felhő sincs az égen és csak süt a nap... az olyan unalmas. Amikor meg pl. egész nap esik az eső és pont nem kell kimennem, azt imádom. De ha belegondolok, végülis megázni se utálok, mert abban meg az a jó, amikor hazajövök és megmelegedek. Mások meg persze azt hoszik, hülye vagyok :D De azért a nagy hidegekért (x<-5°C) nem vagyok oda, meg a szelet, na azt utálom.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!