Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anyámék kidobjanak 28 évesen?

Anyámék kidobjanak 28 évesen?

Figyelt kérdés
Nem dolgozok, nem csinálok semmit, depressziós vagyok, most diagnosztizáltak. Lehet, ha kidobnának, változna valami. Nem is akarok dolgozni viszont, nincs bennem semmi aggodalom, hogy nincs és nem is lesz saját pénzem. Mintha üres lennék és nincs ambícióm, hiányzik belőlem az akarat, hogy valamit is tegyek. Csak az élvezetes és kellemes dolgokat szeretem. Nincsenek céljaim az életben. Sosem voltam nővel és nem is akarok. Nincsenek álmaim. Nem akarok semmi és senki lenni. Őszintén csak el akarok pusztulni. Nem vágyom emberek társaságára sem és nincs barátom. Ha tehetném, csak álmodnék. Néha csak becsukom a szemem és azt gondolom ez lesz az életem mostantól, csak a sötétség lesz az enyém, miközben nincs testem. Már 15 éve is depressziós voltam, a halált vártam gyerekként is. Nem tud senki se felidegesíteni, mindenkitől elviselek akármit. Engem lehet bántani, mert nem védem meg magam, bárki bármit is tesz ellenem. Egy szerencsétlen vagyok.

szept. 18. 21:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10 Ja, ha felhozom, hogy önygyilkos leszek, abba is benne vannak. Van 16 szem xanaxom és tudnék rá inni, hátha az elvinne.
okt. 10. 16:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy túl sok időd van ilyeneken agyalni. Ha minden nap dolgoznod és főznöd kéne, plusz még elmennél futni és csinálnál minden nap 100 fekvőtámaszt nem lenne időd ilyeneken agyalni. Az életnek valóban nincs túl sok értelme, egyszer csak felrobban majd a nap. Viszont a legtöbb ember attól még nem akar öngyilkos lenni, csak szépen békésen elaludni. Addig is kellemesen is el lehet tölteni az időt. Keress valamit a munka mellett amit szeretsz csinálni
okt. 10. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:
És próbáld meg humorosan felfogni az életet
okt. 10. 17:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!