Anyámék kidobjanak 28 évesen?
Ne dobjanak ki. Ebben az állapotban most nem vagy munkaképes, hajléktalan akarsz lenni?
Kezeltesd a problémát és hidd el, nemsokára szebben látod majd az egész világot.
Igaza van 2-nek. Ha ilyen állapotban kidobnak az csak őket minősíti.
Ők akarnak belőled "valakit" faragni, az meg hogy "KI VAGY" és mi az életed értelme, azt neked kell megtalálnod!
3.: Sehol se írja, hogy ki akarnák dobni. Ez egy depressziós képzelgés.
Jobbulást kívánok neki ismeretlenül is. Egy jó kezelés után képes lesz dolgozni, meglátni a szép dolgokat az életben.
Magyarán nem tudsz beilleszkedni ebbe a rendszerbe.
Persze, mert nem érdekel a mai, fogyasztói társadalom.
Meg ez egy ördögi kör, ha van pénzed, időd, nincs, ha van időd, akkor meg pénzed nincs.
Így ez a világ olyanoknak jó, akik a tárgyak, vagyon gyarapítását látják célnak.
De ha te nem akarsz versenyezni a szomszéddal, hogy kinek zöldebb a kertje, akkor értelmetlennek látsz mindent.
Én már gyerekként sem értettem mi a jó a versengésben.
Én is a nyugalmat szeretem.
A nyugalom pedig a mai rohanó világban nem adatik meg.
Pláne, ha se kapcsolataid nincsenek, nem tudsz kialakítani, nem jó emberek vesznek körül, akkor még a minimumot is baromi nehéz hozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!