Tapasztalatok Tündérheggyel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
1 éve kezelnek, most vagyok harmadszor pszichiátrián. Sok a diagnózis de a Borderline dominál. Tündérhegyre készülök, Thalassát próbáltam de csalódtam. Tapasztalatokra lennék kiváncsi, hasonló helyzetekre; egyéb.szept. 18. 15:18
1/2 anonim válasza:
Már párszor leírtam ide régebben, előre mondom, hogy 6 évvel ezelőtti tapasztalatok: A hely szép, , kaja jó ( kicsit kevés), asszem 6 ágyas szobák vannak. Ami a gyenge pontja a helynek, az a gyogyszerezes. Általában bordereseket teletomik Ketilepttel, nekem viszont a tobb, mint 10 eve szedett altatomat egybol megvonták. Rosszul voltam, max egy órákat aludtam 6 napig, aztán elkuldtek az addiktologiara. Van olyan ismerősöm, akit tobb honapig kezeltek , szerinte hatékony volt.
2/2 A kérdező kommentje:
Ripedonnal kezdtuk az antipszichotikum storyt, annak volt egy kinos mellekhatasa, utana probaltuk a ketileptet, attol feszult voltam, most pedig olanzapine, ez most jó. A gyógyszerelésem most nagyon fasza, kétlem hogy belenyúlnának. Köszönöm a választ!!
szept. 26. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!