Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Felsőoktatásban a tanárszakoso...

Felsőoktatásban a tanárszakosok hány százaléka lehet pedofil?

Figyelt kérdés
Pontosabban szakok: bölcsöde- és óvodapedagógus, tanító, tanár. A kérdésem arra vonatkozik, hogy vajon hányan mennek eleve azért a szakra, mert beteg vágyaik vannak

szept. 16. 11:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
19-es pont ezzel van a gond, hogy nincs bizonyítékom rá..... Egyszer összefutottunk városban azzel a nővel, beültünk egy kávéra, és akkor "dicsekedett" el a dolgokkal.......
szept. 23. 04:06
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Az efebofília valóban nem értelmezhető fogalom...... A 15 éves még fiatalkorú, a 19 éves meg már fiatal felnőtt..... Hatalmas különbség van jogilag is közte......
szept. 23. 04:32
 23/25 anonim ***** válasza:
77%
22.: Pontosabban rosszul meghatározott életkorilag. Szerintem ide lehet sorolni a 15-17 évesekhez vonzódó jóval idősebbeket, de a 18-19 évesek nem ide tartoznak már szerintem. Saját fiatalságomra visszagondolva 19 évesen pont úgy néztem ki, mint 22 évesen, lelkileg is hasonló voltam, 15 évesen pedig még javában kamaszodtam.
szept. 23. 12:16
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt soha nem fogjuk megtudni, legfeljebb ha egyszer feltalálják a gondolatolvasó gépet. A pedofilok titkolják az állapotukat, legtöbben anonim felmérés keretein belül se vallanák be.
szept. 23. 18:43
 25/25 anonim ***** válasza:
34%
Én pedofil vagyok és 2 évig jártam tanárszakra, de szakot váltottam.
okt. 28. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!