Hogy aludjak nyugodtan záróvizsga előtti éjjel?!
Borzalmasan rossz alvó voltam világéletemben.Szerencsére ez sokat javult,de nagyobb vizsgák előtt mindig rosszul alszom.Jövő héten záróvizsgázom,hajnalban fogok kelni, szóval jó lenne este 10-kor már aludni. Ki mivel nyugtatja meg magát vizsga előtti este,hogy el is aludjon és ne csak rémálmai legyenek egész éjjel,ami után úgy kel, mint aki semmit nem aludt.
( Igen, eddig végig becsülettel tanultam, szóval nem az miatt nem menne az alvás, hogy nem tiszta a lelkiismeretem)
Ki mit csinálna? Orbáncfűs cuccok nem játszanak, alapgyógyszereimmel nem kompatibilis.
2-es.
Irigylem azt, akinek van annyi esze,hogy záróvizsga előtti héten 21-kor lefeküdjön aludni:) Sajnos nekem nincsen, így marad a tanulás.
Én simán lefeküdtem a vizsga előtti este 10-kor. Nem ész kérdése ez, hanem szervezési kérdés, hogy ne hagyj sok tanulnivalót utolsó napra, másrészt stresszkezelési kérdés, hogy ne érezz komolyabb distresszt, ami megakadályoz az elalvásban.
Ez mindkettő megadatott, így nem okozott gondot.
Lehet, neked is ezzel a 2-vel nem árt foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!