Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Záróvizsga 2,5 hét alatt?...

Záróvizsga 2,5 hét alatt? Lehetséges felkészülni?

Figyelt kérdés

Szigorlataim ötösek, 36 tételem van de nagyon nem haladok motiválatlan vagyok, júni 18 a vizsga. Hogy tudnék hatékonyan tanulni, elég három hét rá ha csak tanulok?

Ismerős anyag de bőven van mit tanulni

Mellette nem kell dolgozzak csak tanuljak

máj. 29. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha mázlid lesz és pont azok közül a tételek közül húzol, amiket megtanultál, akkor van esélyed igen.
máj. 30. 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2-3 tetel azert hozhato. Irjal magadnak rovid vazlatot a kulcsszavakkal, az alapjan probald meg visszamondani az egeszet. Nekunk 96 tetel volt, amire 1,5 honap alatt keszultem fel (igaz volt azert fogalmam roluk), igy aranyaiban nezve nem kell parazni annyira.Delelottot told vegig, aztan kis pihenes es delutan meg menjen, este meg ha van erod meg olvasgasd.
máj. 30. 06:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Bőven. Nekünk 10-14 napokat adtak 60 tételre zàróvizsgàk között. Plusz ott van az is amit az egyes írt, hogy az is benne van hogy szerencsésen húzol.

Ne féljél, hanem tanulj hogy a vak szerencsének könnyebb dolga legyen téged segíteni.

máj. 30. 08:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van! Megtudom csinálni!
máj. 30. 08:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanilyen helyzetben vagyok, de munka mellett. Sok sikert neked is! 🙂
jún. 9. 11:52
 6/6 A kérdező kommentje:
egy hét van, és még bőven van mit tanulni. izgulok
jún. 9. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!