Emetofóbiára lehet szedni frontint?
Létező dolog az emetofóbia és soha a büdös életben nem fogod tudni “nyersen” fogadni.
Ugyanaz az sztori mint nálad, gyerekkorból jött , 10 éve erősödött, anya vagyok és végig rettegem az ovit.
De!!!!!!!!!
Semmiképp ne szedj semmilyen szintetikus szart. Soha nem vettem be sem frontint, sem xanaxot de még valeriant sem. Rágózz! Borsmenta gyomor nyugtató, és stresszoldó. Hidd el, hogy az, és a placebó dolgozni fog.
Gyömbért reszeld le, és nyersen mehet a teába, vízbe. Antibacis hatása van, győzd meg magad, hogy ha van is bent valami baci, azt a gyömbér kihajtja (mert amúgy azt teszi).
Ha hazajön a gyerek és rosszul van, használj légfertőtlenítőt, ha hányást kell takarítani mindenképp maszkot.
Engedd el a pszichológust/pszichiátert. Úgysem tudnak segíteni….terápia…hagyjukmár. Nincs ilyenük, nem érzik át.
Csak magadon tudsz segíteni!!!
Ami nekem bevált, az az hogy észérvekkel támasztok alá mindent. Elfogadtam hogy elfogja kapni , de mindent megteszek, hogy itthon meggátoljam a terjedését. Ha elkapja én sem eszem, mert ideges vagyok, de ezt ő nem látja. Megtanítottam inkább hányni. Kimegy, elintézi, lehúzza, kezetmos és száját obliti. Nekem csak fertotleniteni kell mennem utána.
Egyél nyugodtan, ha ő elkapja akkor onnantól van 24-48 órád, ha ilyenkor kevesebbet eszel (vagy nem eszel mint én), akkor “nincs mit kihanyni”. Viszont a többi egészséges napon egyél. Jó fej ez a vírus, hogy amúgy van lappangási ideje és van 2 napod lelkileg felkészülni, hogy lehet hogy elkapod . Ebben a két napban 80%-ban segít az extra gyömbér használat, nagyon durván öli a vírusokat.
Kemény fosós hányóst hozott haza tavaly, mindenki elkapta, este mikor lefeküdt, gyorsan fertőtlenítettem magam egy házipálinkával. Elkaptam én is, de csak hasmenésem volt.
Tehát nyugi, csak magadra számíthatsz, és sokat tudsz tenni megelőzés gyanánt. Erre fókuszálj.
Ja és egy plusz nyugtató mondat: minél többször kapja el, annál immunisabb.
Bölcsi első évben 3x kapta el
Második évben 2x
Harmadik évben 1x
Ovi első évben 1x
Idén már lement a vírus 2x oviban de még egyszer sem kapta el (kopp kopp)
Ja és a 15-ös válaszolóra és hasonló köcsög társaira meg ne is figyelj fel. Engedd el a füled/szemed mellett a kritikáikat. Szerencsések, mert nincs ilyen kattjuk, mint nekünk. Nekik van más….mondjuk az, hogy az érzelmi intelligenciájuk a béka segge alatt van.
Nem vagy senkinél sem kevesebb, azért mert van egy gyerekkori traumád!!!!!! Nem vagy rosszabb anya bármelyikünknél!!!! Te ilyen vagy, én is , és rajtunk kívül több ezer magyar anya is! Fogadd el magad és akkor elfogadnak mások.
És ha valaki kritizál (mert fog, mert élvezik), akkor csak mondj annyit: en ilyen vagyok, a sértegetésed meg nem változtat a helyzeten. Erre nem tudnak reagálni és le is van zárva a téma. Fogod még kapni (én is), hogy “hülye vagy”, válasz: az vagyok, de ez ugysem neked okoz fejtörést.
Nálam már úgy elfogadta a környezetem, hogy előre szólnak “ment a hasam, ne gyertek át mert tudom, hogy félsz”. Pedig előtte kaptam az ívet, hogy kezeltessem magam, hányassam meg magam, szedjek gyógyszert , menjek sámánhoz, meg hülye vagyok, meg fogyatékos stb….aztan belátták, hogy leszarom a kritikáikat és inkább elkezdtek segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!