Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges hogy emiatt nem...

Lehetséges hogy emiatt nem bízok az emberekbe?

Figyelt kérdés
Általános iskola felső tagozatán szinte minden osztálytársam kiközösített, gúnyolt, csúfolt. Egyik osztálytársam rendszeresen nyakon vágott, orrba vágott, fojtogatott, ütötte a fejemet. Kb 3 éven keresztül ez ment, minden nap gyomorgörccsel mentem iskolába. A gimiben már elfogadtak szerencsére az osztálytársaim, de továbbra is zárkózott maradtam. Manapság sincs sajnos egy olyan barátom akivel igazán jóban vagyok, a szüleimen, nagyszüleimen kívül nagyon senkiben sem bízok meg.
szept. 12. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. Javaslom a pszichoterápiát, mert ezeket a traumákat érdemes szakember segítségével feldolgozni. Más traumákkal ugyan, de nekem sokat segített.
szept. 12. 14:25
 2/4 anonim válasza:
Azért nem bízol, mert nem lehet bennük megbízni. Realista hozzáállás.
szept. 12. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezen én is átmentem, csak engem szerencsére testileg nem bántottak. Gúnyolás, kiközösítés nekem is megvolt. Mikor felkerültem szakközépbe volt bennem is egy kis bizonytalanság, félelem de szerencsére el tudtam engedni. Jól írta az első, pszichoterápia jót tehet.🙂
szept. 12. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Én se bízok, velem is ez volt. De nem érdekel a sok vamzer veréb. Jobb lettem náluk, bomba vagyok(:
okt. 2. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!