Rehabon vagyok és Olanzapin-t kapok, de nincs rányomja semmilyen jelzés a tablettára, és citromos szőlőcukor íze van, lehetseges, hogy placebo?
2
ez nem igaz, en kaptam olanzapint raadasul kis adagban ami erosebben "kiutne mint a szart" mert a fo business ami "kiut mint a szart" az a histamine agonista ami az olanzapine-ban brutal modon alacsony Ki erteku (tehat nagyon erosen kotodik), de ez valamiert ugy van, hogy minel kisebb az adag annal jobban altat, de a mirtazapine is ilyen pl.
En kaptam olanzapinet hogy lenyugodjak erre nem hogy nem aludtam elkezdtem mindenkivel veszekedni meg hizni mint a diszno.
Tleg durva, én egyszerre kezdtem 15 mg Olanzapont, rivotrilt és sertralint szedni, az első néhány hetemre nem emlékszsem, pl hogy költöztem át egyik lakásból a másikba, csak foszlányok vannak meg , kb végigaldtam a 2 hetet, durva volt.
Jah igen, nem placebo volt, némelyik Olanzapin ilyen szőlőcukor ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!