Szàmotokra milyen kép,szöveg vagy tàrgy jelképezi a lelki egészséget?
Figyelt kérdés
szept. 11. 09:18
2/2 anonim válasza:
nemtudom miert de a nap es a hold. szerintem a lelki egeszseg alapja hogy eltudjuk fogadni hogy a sotetseg utan vilagossag jon, ez nalam a “rossz” es jo dolgok kapcsolatat szimbolizalja. en pl imadom az esteket, miota meglattam benne a szepet. a nyugalmat, szabadsagot, pihenest stb, stb. a “rossz”, sotet idoszakokban is ugyanigy meglehet talalni az ertekes dolgokat, es maris rajossz hogy nem is lehet elvalasztani a kettot egymastol. a nap es a hold is csak egyutt mukodik, mert ha nem lenne este, akkor nem tudnank hogy milyen a nappal. szerintem a lelki egeszseg nagyreszt felfogas kerdese, bar ez is kinek mit jelent. baratsagba lenni onmagaddal, es azzal ami korulvesz. lehet hogy full ertelmezhetetlen, de azert gondoltam leiromxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!