A depressziós ember tudja az okát, h miért depressziós?
Figyelt kérdés
aug. 28. 22:13
1/16 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok depressziós, de mindig bennem van egyfajta nyomorult rosszkedv, kilátástalanság... és ennek bizony anyagi okai vannak. Mert azt például tudom, ha hirtelen rengeteg pénzhez jutnék rögtön jelentéktelenné válnának a problémáim
2/16 anonim válasza:
Sajnos okozhat az anyagi dolog depit magamon is észreveszem épp munkahely váltás előtt állok de nem egyszerű
3/16 anonim válasza:
Nalam is karrier es penz dolgok valtottak ki (+ 1 mergezo ember a kornyezetemben, aki meg ratett egy lapattal a hirtelen bekovetkezett rosszra).
5/16 anonim válasza:
De akár ki is lehet beszélni aki gondolja
6/16 anonim válasza:
Szerintem többnyire nem.
Bennem pl. van egy fura késztetés, vagy különös agyműködés, hogy teljesen váratlanul és elég rendszeresen bevillannak régi, amúgy jelentéktelen rossz történések. Hogy mondjuk én nem tökéletesen voltam udvarias, vagy valaki rámordult valakire a környezetemben és miközben ez az emlék van a fejemben, egy büntető, rossz érzésem van, mint egy tasli, vagy ilyesmi.
Fiatal koromban eléggé kitöltött a depi, de nem tudtam, hogy az. Csak egy ilyen erős szociális, szorongás és undor önmagamtól. Már sokadik terápiába járok... 50f
7/16 anonim válasza:
Nem mindig. Ezért kell menni pszichohoz, hogy segítsen rájöni.
8/16 anonim válasza:
Ha rám tör, alapvetően tudom hogy mi okozza.
9/16 anonim válasza:
Én is annak érzem magam. Szintén anyagi okok+ barátok hiánya, hiába van saját családom, magányos vagyok, plusz eü problémák is okozzák.
10/16 anonim válasza:
Van endogén depresszió is, ami egy nagy boldogság után, hirtelen tör rá az emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!