Mit lehet tenni, ha az ember depressziós ? Saját maga le tudja küzdeni, vagy orvosi segedelem kell mindenképpen.
Figyelt kérdés
2023. márc. 17. 06:52
1/5 anonim válasza:
Orvos.
Gyógyszer+terápia
Így tuti, hogy lehet még előtted egy boldog élet. Egyedül nem lehet.
2/5 anonim válasza:
Gyógyszer tök felesleges, hogyha van egy jó orvosa, és MÉG nem súlyos az állapota.
Én is voltam depr.-s, volt normális pszichológusom (ő eleve nem doktor), támogató környezet, új munkahelyváltás, és rendbe jött az életem, miután kikerültem a depressziót okozó környezetből.
Nehéz volt és egyedül nem ment volna, de az a pár ember, aki mellettem állt is sokat segített a szakember mellett.
3/5 anonim válasza:
Bár az egyest lepontozták, igaza van. Nekem kevert szorongásos depresziós zavarom van. Olyan miatt depreszióztam be, aminek legalább 10 éve vége. Egyik hónapban még boldogan éltem, másikban már a pszichiátrián voltam, hogy ne legyek öngyilkos. A terápia nekem kevés volt. Kaptam antidepreszánst nagyobb dózisban, de kevés volt. Emellett erősen be vagyok nyugtatózva és így már tudják kezelni a problémát ami a multban történt és a jelenemhez már rég nincs is köze.
4/5 anonim válasza:
Ha depressziós vagy tavasszal, akkor igen, orvos.
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy pajzsmirigy-alulműködésed van, ez is járhat depresszióval. Ezt egy vérvételből meg tudják állapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!