Pár hónapja költöztem el otthonról, de olyan honvágyam van,hogy 3-4 naponta depressziós állapotba kerülök,és dühkitöréseim vannak.Mit tehetek ellene?
Terápia.
Sajnos a megszokott rosszhoz ragaszkodsz, ezt ismerted, ez egy minta. Így az ismeretlen, de jobb élet elképesztő félelmet ébreszt benned. Nem az a probléma, hogy otthon jobb volt neked, mert a leírtak alapján közel sem, hanem nem vagy hajlandó elhinni, hogy van jobb is, hogy megérdemled a jót. Ezt csak terápiában lehet szétszálazni.
Nagyon sajnálom. Hiába van az sok ember fejében, hogy mindent egyedül kell legyőzni, csak magadra számíthatsz, ez azért nem így van. Inkább onnan indul, hogy valós segítséget ciki még mindig kérni. Pedig elképesztően megváltozik az ember a támogató közegben.
Sok sikert kívánok neked.
Amint elengeded a megszokott életedhez való ragaszkodást, és elhiszed, hogy jogod van egy önálló és jobb, szabadabb életre, nem fogsz visszavágyni oda.
Keress szakembert, ha egyedül nem megy.
Nekem sokat segített leírni pontokba szedve, hogy mi volt jó otthon, mi nem - és bizony a jó dolgok sokkal kevesebb helyet tettek ki.
Reálisan láttam végre, hogy ez, amit jónak hittem, közel sem volt az - a ragaszkodás meg elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!