Hülyét csinálok magamból a pszichológus előtt, ha eldöntendő kérdésére (Folytassuk-e?), egy kifejtő összegzést írok az elmúlt alkalmakról?
Ti mit gondoltok a magázódásról egyébként?
nekem az a fura benne, hogy pl látom, hogy előtte és utána is vannak kliensei, néha még idősebbek is mint én, 30 éves vagyok, férfi, a terapeutám kb 38-40 éves kb..
És azért ez feltűnt, hogy őket meg tegezi
Ez valamiféle fontos része a terápiának, ő velük más terápia van, vagy nem értem?
Utolsó 2 köszi,
értem értem
A magázódásról azt gondolom, hogy a pszichológusok egy része alkalmazza, egy része pedig (s talán ez a kisebb) nem ragaszkodik hozzá. Az engem is meglepne, ha nem volna valaki ebben egységes.
Az lehet esetleg, hogy olyan problémával fordultál hozzá (például kötődési nehézség), aminek kapcsán jobbnak látta a keretek merevebb meghúzását.
Nagyon veszélyesnek tartom ellenben azt a "szakbarbár" mentalitást, amit a hozzászólok képviselnek, nagyon keveset látunk az esetből, annyit, hogy van egy elakadás, de ezt mélyebben a leírtakból elemezni nem lehet.
Annyit fűznék csak hozzá, hogy bármit érzel a terápia vagy a terapeuta kapcsán, azt oszd meg nyugodtan, ha jó szakember, akkor képes lesz ezeket kezelni, a közös munka során felhasználni, ha pedig nem, akkor érdemes mást keresni, akivel jobban "kijössz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!