Miért van az hogy tudom mit szeretnék mondani, és mégis olyan nehezen mondom ki? Mintha leblokkolt volna az agyam. 28 éves nő vagyok Ritkán van ez.
Figyelt kérdés
szept. 3. 15:35
1/4 Kólauborkával válasza:
Kinek-minek? Milyen szituban? Vagy csak úgy spontán, mondjuk nem jut esedbe az a szó, hogy “gőzgép” vagy “autó”?
Nem értem mi a kérdés? Lehet ez a gond? Megpróbálod 5 szóba belepréselni az 5 mondatot is érő tartalmat?
2/4 anonim válasza:
Ha otthon magadban próbálsz beszélni, akkor is ez van? Ha nem, akkor a szorongástól lesz szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez az hogy magamba mondom akkor tudom mit akarok
De már kimondani nemtudom, gondolkodni kell erősen vagy fél percig... Elég fura 😅
szept. 3. 16:28
4/4 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy ha egyedül vagy és úgy beszélsz hangosan, akkor is ez van, vagy csak akkor, amikor más emberek előtt kell beszélned?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!