A szociális fóbiának lehet az az egyik tünete ,hogy sokszor az jár a fejembe ,hogy mások mit gondolnak rólam ?
Figyelt kérdés
Ez teszi tönkre az életem. Minden nap többször agyalok ezen mert nem tudok dolgozni és szégyenlem de szorongok és zavarba vagyok társaságba. Még az ismerőseim előtt is. Szeretnék dolgozni mint a legtöbb ember de mindig attol félek hogy nem tudok jol teljesíteni a munkahelyen és nem értek semmihez. Nagyon érzékeny is vagyok ha rosszat szolnak hozzám. Nem is szoktam sokat beszélni és le is hangolnak azok akik sokat beszélnek. Jelentkeztem 4 órás munkára mert le vagyok százalékolva bipoláris zavarral,de már most félek előre hogyha felvesznek akkor majd ott is szorongani fogok és nem tudom megcsinálni amit rám biznak.aug. 31. 02:31
1/5 anonim válasza:
Emberektől való félelem, ami tök logikus hisz rengeteg kártékony, bolond faj él közöttünk, te meg gondolom hiperérzékeny vagy, csak a normális emberi magatartást viseled el ami nem kényszerít, nem vádol, nem fenyeget, nem kelt benned félelmet, szégyent és bűntudatot.
2/5 anonim válasza:
TB-re elérhető ingyenes pszichológus. Érdeklődj a pszichiáterednél.
3/5 A kérdező kommentje:
Ahogy írod 1es. Rengeteg primitív ostoba kétszínű ember van és ők a boldogok ahogy látom. Nem sok barátom van de nálam a minőség számít.
aug. 31. 04:13
4/5 anonim válasza:
3-as kommented csak megerősít abban, hogy pszichológust ajánljak. Ha megállsz ott, hogy eldöntöd, hogy az emberek rosszak, akkor semmilyen pozitív változás nem fog bekövetkezni az életedben.
5/5 r.sentinel válasza:
Az eggyetlen ok amiert valakinek az jar a fejeben hogy masok mit gondolnak az az onbizalom hianya, a dicseretek hianya, a szeretet hianya, pedig ugyanolyan nagyszeru lelek vagy te is mint minden ember, sajatos szeretettel teli egyeniseggel. Mindenkinek vannak adottsagai es vannak hatranyai, mindenkiben megvannak ezek a kettosegek. Van aki aki mindezt fizikai aspektusban eli meg es van aki lelki szinten es lehet hogy van aki mind a ket szinten. Sokan vagyunk sokfele uttal, tervel e szines vilagban es ez rendjen van, semmi kulonos nincs ebben.Ujra kell gondolnod a magadrol alkotott kepedet, arra kell fokuszalnod amit pozitivkent tudsz magadrol es azokat erositened kell. Sosem az a valosag amit masok mondanak, hisz honnan is tudnak ami belul van te benned, a gondolataid, a terveid, a megnyilvanulasaid meleyek nem latnakcsak hebe hoba. El kell engedned azt hogy fontos mit mondanak olyanok akik nem is ismernek hisz illuzio amit latnak, egy kulson es par cselekedeten alapulo oszkepet probalnak kialakitani rollad de az sosem tud es sosem lessz az aki valjoban te vagy. Tegy olyan dolgokat amik erositenek, amik oromek okoznak szamodra es ha ugy van kedved amik oromet okoznak masoknak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!