Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Rettegek a mellráktól. Mit...

Rettegek a mellráktól. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Hipochondernek nem mondanám magam, mert semmi más betegség nem érdekel és ha fáj valamim sem gondolok soha semmi rosszra, de olvastam pár hete egy lányról aki 27-8 évesen lett mellrákos és azóta rommá nyomkodom a melleimet hogy találok-e csomót meg nézegetem van-e látható elváltozás.. 24 vagyok, a családomban dédszülőkre, meg a dédszülők szüleire visszamenően sem volt mell, de még másfajta rák sem, szóval nem azért tartok tőle, panaszom sincsen, de egyszerűen megőrülök. Alig bírok enni meg szinte létezni is annyira rettegek hogy mi van ha csomót tapintok és nekem is olyan mellrákom lesz mint neki hiszen ő is nagyon fiatal. :(

Mit tehetnék?

aug. 30. 21:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

18.-19. Köszönöm nektek!

Igyekszem visszavenni ebből.

Megfontolom a munkaidőmmel kapcsolatos részt is.

aug. 31. 12:33
 22/27 anonim ***** válasza:
Mért dolgozol ennyit?
aug. 31. 13:18
 23/27 A kérdező kommentje:
Mert vendéglátós vagyok. Aki ebben a szakmában dolgozik az tudja hogy örülhetek, hogy csak 10 órát dolgozom. Volt ez rosszabb is korábban.
aug. 31. 14:55
 24/27 A kérdező kommentje:
Plusz nem otthon dolgozom, tehát nyilván pénzt gyűjtök.
aug. 31. 14:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak a tűrőképesség figyelembe vételével szabad.
aug. 31. 15:14
 26/27 anonim ***** válasza:
Hányszor szoktad ellenőrizni, hogy zárva van-e az ajtó, elzártad-e a gázt, vasalót, stb?
aug. 31. 18:08
 27/27 A kérdező kommentje:
Ajtót 2x szoktam meg aztán van hogy út közben átgondolom tuti bezártam-e. Mással kapcsolatban nincs ilyen.
szept. 1. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!