Rettegek a mellráktól. Mit tehetnék?
Hipochondernek nem mondanám magam, mert semmi más betegség nem érdekel és ha fáj valamim sem gondolok soha semmi rosszra, de olvastam pár hete egy lányról aki 27-8 évesen lett mellrákos és azóta rommá nyomkodom a melleimet hogy találok-e csomót meg nézegetem van-e látható elváltozás.. 24 vagyok, a családomban dédszülőkre, meg a dédszülők szüleire visszamenően sem volt mell, de még másfajta rák sem, szóval nem azért tartok tőle, panaszom sincsen, de egyszerűen megőrülök. Alig bírok enni meg szinte létezni is annyira rettegek hogy mi van ha csomót tapintok és nekem is olyan mellrákom lesz mint neki hiszen ő is nagyon fiatal. :(
Mit tehetnék?
2.
A párom anyukája emlő diagnosztikai rendelőben radiológus, és állandóan azt mondja, hogy 24 évesen panasz és hajlamosító tényező (mint az öröklés) hiányában nem vesznek fel. És hogy 30 év alatt panasz nélkül is csak akkor vesznek fel ha volt a családban..

Akkor miért tetted fel a kérdést, ha visszautasítod a segítséget? Pszicésen félsz a mellráktól, arra meg pszicho kell.
Akkor nincs semmi baj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!