Mennyibe kerül 1 alkalom pszichoterápia? Tudom hogy változó mindenhol más az ára.
Figyelt kérdés
aug. 28. 19:26
11/17 anonim válasza:
Abból már veszek egy fasza pólót, fagyit, vagy elmegyek egy jó kis koncertre, máris jobb kedvem lesz, nem csak a smalltalk bullshitet kell hallgatni! Na meg a "gyógyszerek!" (drogok)
12/17 anonim válasza:
a TB-s pszichiáter meg kb. 10 perc beszélgetés is után is fel tud térképezni, nem kellenek sokszor egy órás beszélgetések
13/17 anonim válasza:
12. Megállapítja hogy nem vagyok normális!
De manapság mi számít normálisnak?
14/17 anonim válasza:
Normális az ha este 6-kor nézed a Tényeket hogy hányan borultak fel az autóval!
15/17 anonim válasza:
Már nincs meg az ár-értékarány. 35-40 ezer alap Budapesten, de találtam már 62 ezerért is 55 percet. Pszichiáterről beszélek. Én most hagytam ott.
16/17 anonim válasza:
15. Áááá az már nem embernek való! Nekem 10.000 Ft a limit egy 55 perces konzultációért, ha ennél feljebb megy, engem elveszítettek.
17/17 anonim válasza:
Voltam, úgyhogy tudom mi várható ennyi pénzért/percért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!