Depressziós vagyok, de nem akarok gyógyszerezni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem akarok gyógyszerfüggő lenni, de nem találok értelmet az életben. Egyre több jó dologgal találkozok, de lassanként megunok mindent. Tavaly volt egy öngyilkossági kísérletem, kiengedtem a feszültséget és gyökeresen megváltozott az életem azóta. Már nem akarok meghalni a lelki sebeim miatt, egyszerűen csak nem tudom, miért kellene még élnem. Sajnos továbbra is boldogtalan vagyok, és kevés dolog van, ami egy darabig leköt, mindenre hamar ráunok. Nem akarok egy gyógyszer (vagy több) függője lenni, sem alkoholé sem másé, félek tőlük. Valakinek valami ötlet?aug. 28. 17:59
1/7 anonim válasza:
Pszichológus. Nem kötelező a gyógyszer.
2/7 anonim válasza:
Kognitív viselkedésterápia, önismereti fejlődés, nagyon kiegyensúlyozott életmód. Művészetek, természet, testmozgás, aktív tevékenységek.
Ha az életben értelmet keresel, segíts másoknak:
"Hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat." (József Attila)
3/7 anonim válasza:
Hát az nagyon jó, ha ennyire tudod, hogy mit akarsz. Akkor igazából nézz meg egy vígjátékot, minden reggel mosolygj a tükörbe arcmosás után és hamar jobban leszel.
4/7 anonim válasza:
én is így vagyok, de csak rohadok magamban
5/7 anonim válasza:
Nekem segítettek könyvek is, pl. Korb Felfelé a lejtőn, Shapiro: Győzd le a múltad! stb.
6/7 anonim válasza:
Pszichológus tud segíteni, ő nem ír fel gyógyszert.
7/7 anonim válasza:
leszünk depresszios legjobbbarátok? :3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!