Ilyenkor mi történik? Ki dönti el ki kezelhet?
Évek óta küzdök mentális betegségekkel, pszichiáternél többször jártam de sosem vált be. Most idén egyik ismerősöm elirányított egy mentálhigiénés szakember hölgyhöz, akivel minden héten találkozunk, szeretem ezeket az alkalmakat jót tesz, azóta változtam is sokat. Viszont ő is pszichiáterhez irányított, ahol megállapították 2 hete a bipoláris depressziót, személyiségzavarral együtt. Újra kapok (teljesen másfajta, jobb) gyógyszereket és kell majd havonta kontrollra járnom, mást nem mondott a pszichiáter. A hölgyel azóta nem
beszéltem, mert szabin van, jövő hétfőn kell hozzá mennem, akkor majd elmondom neki a diagnózist. De ha jól olvasom neten mentálhigiénés szakemberek csak egészséges, elakadással küzdő embereket "kezelnek". Akkor ezek után valószínűleg nem fog már engem "vállalni"? Keressek pszichoterápiat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!