Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mostanában olyan sírós lettem,...

Mostanában olyan sírós lettem, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

Sokszor szoktam mostanában pityeregni a legkülönfélébb dolgokon. Tudnátok valamit ajánlani?

Kérlek, ne poénkodjatok rajtam, köszönöm!

21/L

2010. nov. 2. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
tegyél fülvédőt:)
2010. nov. 2. 19:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor inkább bringa, azzal gyorsabban lehet haladni, és nem olyan fárasztó :)
2010. nov. 2. 19:27
 13/16 A kérdező kommentje:

:)

De én a kutyámmal futok, bicajjal nem nagyon lehetne kivitelezhető! :)

2010. nov. 2. 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:

A legjobb szomoruságra: csoki, mozgás, szex, napfény, vörösbor (csak mértékkel). Szóval irány a tengerpart szex az álompasival egyik kézben csoki másikban egy pohár vörösbor és máris jobb kedved lesz :-)

Viccet félrerakva, sok oka lehet, hogy sírdogálsz, pl. hormonok miatt, vagy egyszerűen csak túl fáradt vagy, esetleg beteg leszel. Próbálj meg pihenni, használd ki, hogy esős időben otthon maradsz olvass egy jó könyvet, közben meg igyál meleg kakaót. Aludj minden este legalább 8 órát, beszélgess számodra fontos emberekkel a gondjaidról. Lehet, hogy csak bánt valami amit ha kibeszélsz magadból már jobban leszel. Ha így is elsírod magad, kérj bocsánatot és gondolj arra, hogy emberek vagyunk inkább legyél érzékenyebb, mint gépies :-)

2010. nov. 2. 20:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Németjuhásszal egyszer elmentem görkorizni, az durva volt. Húzott össze-vissza, és alig tudtam utána hazarángatni, többször majdnem elestem, pedig jól görkorizok.

Hát igen, kutyával tényleg jobb a futás :)

2010. nov. 2. 23:03
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti, köszi máris jobban indul a napom!! :)

Kedves utolsó, hát igen...nekem labradorom van..:P gondolhatod! :)

2010. nov. 3. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!