Mi van velem mostanában? Mit tehetnék ez ellen?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon feszült,ideges és szorongó vagyok,pedig semmi okom nincs rá.Mondhatni most jó élethelyzetben vagyok,sokkal többet tudnék törődni magammal,azzal foglalkozhatnék,amivel szeretnék. Ehelyett csak vagyok,nappal is álmos vagyok,fáradt,teljesen ki vagyok merülve.Hogy lehetne ezt leküzdeni?Próbáltam már zenét hallgatni,barátnővel cseverészni,csak ideig-óráig jó.Utána megint jön a feszültség...2011. jún. 8. 20:57
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg szó szerint ki vagy merülve. Tápanyaghiány, zöldség-gyümölcs evés, és legalább napi 2 l víz. Lehet, hogy unatkozol, foglald el magad, keress valamit ami érdekel. Azt írod, hogy azzal foglalkozhatnál amivel akarsz,hát akkor csináld.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez már lassan kórosan érinteni fog minden embert.. Én is ilyen gondokkal küzdök mostanában, bár nekem sok a stressz, de egyik percről a másikra jött elő.
3/4 anonim válasza:
Dettó ugyanez van nálam is. Orvostól orvosig járok de semmi. Gyógyszerek nem hatnak. Próbáld pótolni a vitaminokat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! A legrosszabb az,hogy életvidám ember vagyok,aki imád élni,tenni-venni,jönni-menni...és akkor itt van ez. Köszi a tanácsokat!
2011. jún. 8. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!