Öngyilkossági gondolat vagy szándék?
Figyelt kérdés
Hol van a "lélektani határ" a kettő között? Ha már megvan a helyszín, a módszer és minden szükséges felszerelés, de az időpont még nem, akkor az minek minősül? Vagy nincs olyan hogy előre kitervelt öngyilkosság?aug. 23. 13:02
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Ez szándék
A gondolatba nincsenek tervek,semmiről
3/8 anonim válasza:
Teljesen megértelek, sokan vagyunk így, én is de soha nem tenném meg inkább belerúgok az olyanba egyet. Rohadt egy világban élünk de ezt kell szeretni.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Én is szoktam nézegetni a helyeket, de nem hiszem, hogy meg tudnám tenni. Sokszor úgy alszok el, hogy akkor holnap kinyirom magam, aztán mégsem teszem meg.
6/8 Senior Séf válasza:
Kamaszkorban MINDENKI eltervezi párszor, hogy öngyilkos lesz, és hogy hogy fog sírni mindenki. Aztán kinövi ő is, mint mindenki, és boldog ember lesz belőle.
7/8 anonim válasza:
1. Nem irta, hany eves.
2. En pl nem gondoltam semmi ilyesmire kamaszkent,szoval a "mindenki" mar nem allja meg a helyet, hiaba irod csupa naygbetuvel.
8/8 anonim válasza:
Senior Séf: Az élet egyszerű, mint a satu, igaz? Ja, nem! ☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!