Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudna jó pszichológust ajánlani?

Tudna jó pszichológust ajánlani?

Figyelt kérdés
Sajnos nagy érzelmű mélyponton vagyok egy lány miatt , és nincs olyan ember, akinek ki tudnám beszélni magam... 💔 Március óta vagyok ebben a helyzetben... Nem, hogy egyre könnyebb, ha nem egyre nehezebb... Ha nem lenne a mamám meg a papám, akkor már rég másik életét kezdtem volna egy másik helyen... 💔💔 (Sajnos a nagyszüleimmel nem tudok ilyen témáról beszélni)

aug. 21. 12:00
 1/6 anonim válasza:

Ha ez segit, nekem panaszkodhatsz! Szivesen meghallgatlak, es beszelgetek veled, ha szeretned!

Idösebb ferfi vagyok.

aug. 21. 12:14
 2/6 anonim válasza:
Egy lány miatt??? Neee...Hány éves agy amúgy?
aug. 21. 12:50
 3/6 A kérdező kommentje:
25 vagyok... Tudom egy lány miatt... 💔💔
aug. 21. 12:52
 4/6 anonim válasza:
Pedig nem is vagy olyan fiatal. Én már simán veszem ezeket bár idősebb vagyok nálad, egyszerűen mindig azt gondolom hogy nem érdemli meg hogy bánkódjak miatta. Nagyvonalakban leírhatnád azért!!!
aug. 21. 13:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszú lenne... Személyesen szoktam ilyenekről csak beszélni 💔
aug. 21. 13:53
 6/6 anonim válasza:
Értem ok!
aug. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!