Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy pszichológus tudna segíten...

Egy pszichológus tudna segíteni a barátomon neten keresztűl is?

Figyelt kérdés
A fiú nem akar elmenni dokihoz pedig egyértelműen szüksége lenne rá, vagy tönkreteszi magát és a környezetét is..még jobban. Arra gondoltam hogy ha interneten felvenném a kapcsolatot egy pszichológussal tudna nekem mondani valami okosat amivel segíthetnék neki? Úgy hogy elmondanám/megmutatnám hogy miket csinál/mond. Így lehetne tanácsot adni vagy mindenképp látnia kell személyesen? Nem vagyunk 18 évesek szóval ha a gyámügynek vagy a rendőrségnek szólnánk mi történne?
2016. aug. 4. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért akarsz beleavatkozni az ő életébe?
2016. aug. 4. 20:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert rám is kihat. Hidd el ha semmi közöm nem lenne hozzá akkor hagynám, de nem így van sajnos. Amúgy fájt volna a kérdésre válaszolni igaz? :3
2016. aug. 4. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Neten keresztül nem fog működni. Kedves tőled hogy segíteni akarsz, de az is kell hogy ő engedje hogy segítsenek neki és akarjon változtatni.
 4/8 anonim ***** válasza:
9%
Én is azt mondom hogy ne avatkozz bele az ő dolgaiba. Talán keress egy olyan oldalt, ahol ingyenes segítségnyújtást kínálnak, mert itt biztos nem fog jelentkezni egy pszichológus sem, aki szabad idejében ingyen dolgozni akar.
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
"1, ez nem beleavatkozás, segíteni akar a barátján.
 6/8 A kérdező kommentje:
Én értem hogy nem kéne beleavatkoznom.. De mit csináljak ha rendszeresen azt hallom hogy ő öngyilkos lesz, nem eszik és nem alszik napokig, fizikailag és mentálisan is bántja magát. Mit kéne vele tennem? De most komolyan akik azt mondják hogy hadjam, mit ajánlanak helyette? Nem veszekedni akarok, tényleg érdekel hogy szerintük mit kéne tennem.
2016. aug. 4. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ma már van Skype terápia,nezelodj a neten,és kérj tanácsot egy szakembertől.
2016. aug. 4. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Pedig ha fenyegetőzik és kárt tesz magában, az segítségkérés. Nézzél ki egy konkrét pszichológust és állj a barátod elé, hogy szeretnéd, ha hozzá elmenne, el is kíséred. Persze ezek fizetősök. De a szülőkkel mi van? Nekik tudniuk kell róla. Ingyen a TB-s pszichiáter van, ő gyógyszert fog írni. Beszélgess a barátoddal, mondd, hogy aggódsz érte, érezze a törődést. Próbáld meg kiszedni belőle, mi baja van a világgal. Már a kibeszélés is használ. Légy vele türelmes, de azért állhatatos.
2016. aug. 12. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!