Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csökkenhet az antidepresszáns...

Csökkenhet az antidepresszáns hatása?

Figyelt kérdés

Volt valaki, aki évekig szedett egy antidepresszánst? Gondolok itt 3-4 évre, és aztán vissza jött a szorongása, pánikja?

Ilyenkor már nem hat az antidepresszáns? Másik gyògyszerre van szükség?

aug. 20. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Ebben a 3-4 evben mit tettel, h elmuljon a depressziod, es rendbejojjon az eleted?
aug. 20. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Most ez elmúlt 3 hònapban változtattam az életemen, kizártam azt a személyt az életemből akit már nem szerettem, és ezáltal megszűntek olyan problémák amik nyomasztottak. De helyette jöttek más dolgok, amik miatt most nem vagyok jòl. Csak furcsa mert miòta antidepresszánst szedek nem jöttek elő pánikrohamok, szorongások. Most viszont jelenleg az ágybòl se tudok kikelni és azon gondolkozom holnap hogy fogok tudni munkába menni.
aug. 20. 15:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Hat valszeg a valtozas miatt, amit nyilvan nagyon jol tettel - de valoszinuleg most jon ki a mergezo embered hatasa, a fajdalom, a faradtsag stb. Eddig feszultel miatta, talan folytonos keszenletben eltel, most engedheted meg magadnak, h sz_rul legy. Terapiara jarsz? Javaslom.
aug. 20. 15:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Akkor lehetséges hogy a változás teszi most ezt?

Csak nem értem akkor hogy az antidepresszáns ilyenkor miért nem segít?

Nem járok terápiára sajnos de elgondolkodom rajta mert lehet hogy kellene

aug. 20. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Ja bics, amergezot nem irtad, en koltottem hozza. Akkor is egy feszult helyzet olynnal elni, akivel nem kene, az mindenkepp hatraltat, szoval a tobbit tartom.

Es gyaszfolyamat resze is lehet a mostani allapotod. Ha nem is szeretted ot, akkor is valaminek vege. Vagy nem bizol magadban, h egyedul is helyt allsz. Talalgatok. Barmi lehet, elemezgesd magad.

aug. 20. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
*bocs
aug. 20. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Kellene a terapua, igen. Nem erdemes gyogyszerrel elfedni a gondokat eleted vegeig - meg ha sokan ezt is csinaljak.
aug. 20. 16:02
 8/10 A kérdező kommentje:

Igazábòl mérgezőnek nem mondanám de kinek mi számít annak.

Első sorban ami miatt megromlott a kapcsolat az a babavállalás miatt volt ugyanis neki nem lehetett gyermeke. Ez nagyban befolyásolta a kapcsolatunkat, pedig sokáig kitartottunk egymás mellett. Időközben pedig nekem jött egy férfi az életembe, akibe bele szerettem viszont ő most a válás közepén van és van is egy babájuk. Úgyhogy ez nem könnyíti meg a dolgom. Csak nem értem, ha eddig tökéletesen működött az antidepresszáns akkor most miért nem

aug. 20. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert nem egy bogyo fogja megoldani az eleted,hanem neked kell, kokemeny munkaval. Es ezek szerint nem is a szakitas, hanem az uj pasi a stresszforras.
aug. 20. 19:20
 10/10 A kérdező kommentje:
De ne is oldja meg egy bogyò. Csak ne legyek annyira rosszul hogy képtelen legyek peldaul dolgozni
aug. 21. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!