Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik, ha egy kiskorut...

Mi történik, ha egy kiskorut öngyilkossági kisérleten kapnak?

Figyelt kérdés
Például "önkárositással", (nem gyogyszerekkel) és *közben* vagy utána találnak rá?

aug. 18. 20:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10, Saját magamnak is hívhatok mentot ha öngyilkossági gondolataim/ kisérletem van? Ott nem csak bevisznek max egy pár órára adnak valami gyógyszert és hazaküldenek?.

Egy barátommal ez volt. Nem akarom hogy csak hülyének nézzenek és a semmiért bevigyenek/nem vennének komolyan

aug. 21. 20:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy hívhatsz. De maradj meg csupán a gondolatoknál.
aug. 21. 21:05
 13/18 A kérdező kommentje:
12, Bocsánat, ha hülye kérdés, de ha magamnak hivok mentot akkor ok mit fognak csinálni?
aug. 21. 21:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Kijönnek, kötelesek.
aug. 21. 22:10
 15/18 A kérdező kommentje:
14, azt értem, de a korházon belül mi történik?
aug. 21. 23:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Írhatsz privit nyugodtan, persze.

Ha magadra hívod a mentőket, akkor kötelesek bevinni a legközelebbi sürgősségi osztályra, ahol beszélni fogsz egy pszichiáterrel. Utána mivel öngyilkossági gondolatokkal, annak veszélyével hívod magadra a mentőt, NEM fognak hazaengedni, mert amint elhangzik egy ilyen, onnantól az orvosnak meg kell győződnie arról, hogy a probléma már nem áll fent és a beteget biztonságosan hazaengedheti.

Öngyilkossági mentés esetén MINDEN esetben küldenek ki rendőröket is a mentők érkezése előtt, protokoll. Ők vigyáznak rád amíg meg nem jönnek a mentősök, szóval tartanak.

A kórházban értesíteni fogják a szüleid a bekerülésedről, behívják őket és onnantól az orvos lerendezi a fejtágítást. Nyugodtan mondd el az orvosnak, hogy már beszéltél erről több embernek is. Majd jól le fogják baszni őket, hogy nem figyelnek rád. Megérdemlik.

aug. 22. 08:19
 17/18 A kérdező kommentje:
17, pont hogy azt csinaltam, es miert kene figyelem? gyrekek manapsag mar nem lehetnek depressziosak mert akkor csak figyelmet akarnak? Ne legyel ennyire ret@rdalt
aug. 31. 00:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17

Ember azt sem tudod miről beszélsz. Egy ilyen üzenet lehet, h egy gyerek életébe is kerülhetne most ha nem lenne gyenge idegzetű.

Egyébként remélem jobb lesz minden. Ha gondolod, rosszul érzed magad bármikor írj rám elbeszélgethetünk, 17 vagyok igazából.

Minden jót. Nem vagy egyedül. :)

aug. 31. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!