Mi történik, ha egy kiskorut öngyilkossági kisérleten kapnak?
Remélem te nem gondolkodsz rajta. Ha szeretnéd itt vagyok, nyugodtan írj rám.
Nem vagy egyedül. :)
Figyu, teendők: beszélj a szüleiddel, hogy szeretnél elmenni pszichiáterhez, mert nem érzed jól magad és beszélgetnél egy orvossal erről. Elvisznek, szüleiddel is megbeszélik a teendőket és nem kell kórházba menned. Pszichiátriára beutaló sem kell, elég időpontot foglalni. De háziorvossal is beszélhetsz erről és akkor ő fog elirányítani.
Azt kell megértetni a szülőkkel, hogy erről nem te tehetsz. Genetika és nálad kijött valami, ami miatt önkárosítasz. Felméri a doki a helyzetet, ad diagnózist, gyógyszert ha kell, beutal terápiára, ha kell és minden szuperül fog menni.
Kérlek ne várd meg, hogy valaki rádtaláljon miközben kárt teszel magadban. Igen, még gyerek vagy, de mivel azért érdekel a dolog, ezért látszik, hogy foglalkozni szeretnél magaddal. Nyugodtan beszéld meg a szüleiddel, hogy szeretnél elmenni orvoshoz, mert valami nem oké a fejedben. Osztályfőnököddel is nyugodtan beszélj, kötelessége neki is segíteni. Illetve én is bármire válaszolok szívesen, mert jómagam is depresszióval küzdök és az itthon kapható ellátást kimaxoltam már teljesen, ismerem az egész rendszert.
8,
Eloszor is, megbeszélni lehetetlen. már probáltam, szüleim es a háziorvos is lesz@rja ezt. Pszichiatriára kaptam 5 hónap múlva beutalott. Addig sehogyse birom ki.
2, már probáltam többször is megértettni anyámmal, de semmi.
3,osztályfönök szintén lesz@rta, annyit mondott hogy csak járjak be az iskolába és minden jó lesz. de in biztos nem megyek be oda megint. A suli egy nagy kiváltó ok, is, de nem a "tanulás" meg ilyesmik miatt.
Privátban írhatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!