Akik sikertelen öngyilkossági kísérletet követtek el, utólag megbánták? Örültetek,hogy nem sikerült vagy megmentettek?
Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 22:29
1/8 anonim válasza:
Változó.attól függ milyen kedvem van
De jellemzőbb hogy megbántam,többet nem próbálnám meg
2/8 anonim válasza:
Megbántam hogy olyan szerencsétlenül csináltam, hogy nem sikerült.
3/8 anonim válasza:
Hogy próbáltátok?
Lett valami maradandó sérülèsetek?
4/8 anonim válasza:
Azt bántam meg, hogy nem sikerült.
5/8 medvegyev válasza:
Kétszer próbáltam, mindkétszer akasztással. Először letört az ág, kb 15 órát 'aludtam' egy erdőben kötéllel a nyakamon, másodszor (első után kb 2 héttel) már egy 'társsal' próbáltam ugyanezt, de átvert, lenyúlta a letétbe tett csomagomat, valami hülye gyógyszerrel elaltatott.
Azt megbántam és sajnálom, hogy nem sikerült, de nem adom fel, szerintem az akasztás a legbiztosabb, előzőekből csak pár horzsolás maradt. Ha újra találok valakit aki így menne el és együtt felakaszthatjuk magunkat, újra próbálom, most már biztos a módszer, de egyedül még egyszer nem.
6/8 anonim válasza:
Én a gyógyszeren gondolkodom,az akasztás szerintem lassúbb folyamat.Miért akarod eldobni az életed?
7/8 medvegyev válasza:
Áh, gyógyszerbe kevernek pár éve hánytató szereket, hogy ne sikerüljön.
8/8 nem kapok levegőt válasza:
Igen sajnos megbántam hogy nem sikerült majd legközelebb sikerülni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!