Az öngyilkossági kísérletekből lehet problémám?
Eddig mindig sikerült elrejtenem, de most az üzemorvosi vizsgálaton meglátták hogy vágások vannak a karomon, és leírták számítógépbe és a kartonomra is hogy többszörös öngyilkossági kísérlet.
Egyébként gyerekkoromba volt ez, már több mint 5 éve, de a hegek nem tűntek el.
Persze a vizsgálaton átmentem, alkalmas, de eléggé aggaszt hogy teleírtak egy fél oldalt ezzel a sztorival.
Ebből lehet valami bajom? Lehet hogy nem kapok emiatt munkát vagy eltiltanak bizonyos dolgoktól? A legfontosabb hogy állatorvosi asszisztens szeretnék lenni, ott ugye szikéhez, tűhöz stb lenne hozzáférésem, ez ugye nem befolyásolná a tanulmányaimat?
Öngyilkossági kísérletem volt. Vannak következmények.
Barátomnak elmondtam, hogy fel fogom vágni az ereim. Elterveztem és meg fogom tenni. Szomorú voltam és magam alatt voltam. Be is rugtam. Másnap már vitt a dokihoz, onnan a pszichiátriára és be is zártak. Kaptam gyógyszert és másnap kiengedtek. Hetente pszichológushoz járok és ha a terapeuta úgy érzi, hogy veszélyt jelentek magamra, bármikor bezáratathat a pszichiátriára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!