Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Metamfetamin után altató?

Metamfetamin után altató?

Figyelt kérdés
5 órával az utolsó adag (ami igazából az egyetlen adag volt) kristály elfogyasztása után mennyire veszélyes altatót bevenni? Zopigen egész pontosan a gyógyszer neve. Kérdésre kérek csak választ,személyes megjegyzést megkaptam magamtól!
aug. 15. 05:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem hiszem, hogy használna, azért a metamfetamin nagyon erős stimuláns. Inkább szenvedd vegig ezt a napot, majd holnap

alszol és akkor biztosan nem lesz bajod a kèt szer interakciójàtól sem.

aug. 15. 08:27
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Én rivóval próbáltam lejönni, 2 napig esélytelen volt. Harmadik nap már úgy ahogy tudtam aludni.

Mit jelent az "egy adag"?

aug. 15. 10:11
 3/11 A kérdező kommentje:

Egy hangya f*sznyi csíkot jelent,orrba szívva. Nem gőzöltem,meg nem őrülten toltam. Kíváncsi voltam mit ad,aztán ennyi. De legközelebb jobban járok ha nem kíváncsiskodok 😁

Bevettem egy fél altatót,egy órán belül éreztem hogy nyugszik a szervezetem,utána már be vettem egy egész szemet. Aludni tudtam,jobban is érzem magam. De aki ezt kitalálta,az egye is meg ezentúl 🤌 inkább élem tovább a tiszta állapotot ahogy eddig is

aug. 15. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Magyarorszagon a kristály nevű drog nem metamfetamin, hanem valami kínai dizajner sz.ar
aug. 15. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
#4 Amúgy sokmindent hívnak kristálynak. A methamfit is szokták "methkristálynak" hívni. Az mondjuk igaz hogy manapság már minden stimuláns szart kristálynak hívnak. Ami még elterjedt név a meth-re az a pikó. De ez a cucc főként Nyugat-Mo-on (Győr és környéke) elterjedt, mert ugye Szlovákból jön.
aug. 15. 16:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy a továbbiakban hogy minek hívják, vagy épp miből van. Felőlem ott marad ahol van épp.. túlzottan bele mászott az agyamba,túl sok gondolatot tett össze. Nem csak rossz értelemben,sőt egész pozitív élmény volt,de ijesztő hogy ennyire rendet tett ott a káoszban..
aug. 17. 07:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Most minket vagy magadat akarod győzkodni hogy nem fogod tobbet nyomni?
aug. 17. 11:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Senkit nem győzködök,ezek tények 😁
aug. 17. 16:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem tul sok önimserettel rendelkezhetsz
aug. 17. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:
önismerettel
aug. 17. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!