Milyen módszerrel lehetne leszokni az altatóról?
Figyelt kérdés
Üdv Mindenkinek!
Pár éve szedek altatót, s eldöntöttem, hogy szeretnék róla lejönni, S szeretnék újra úgy élni, mint előtte. Nyugodtan, nagyokat aludni, magamtól, természetesen.
Viszont félek attól, hogy nem egyszerű lerakni, S úgy tudom egyik percről a másikra nem is szabad.
Esetleg némi segítség vagy tapasztalat?
Köszönöm!
aug. 8. 15:14
1/8 anonim válasza:
Engem lehoztak annak idején az altatorol, és a xanaxrol az addiktologian, de az alvaszavarom megmaradt, és más gyogyszerekkel nem tudták hatekonyan, mellekhatas nélkül helyettesiteni a regieket, ugyhogy szépen lassan visszaszoktam.
2/8 anonim válasza:
Mit szedsz?
A Zolpidem hatóanyag kevésbé addiktív.
3/8 anonim válasza:
#2 Én azt szedem, mikor megvonták elég erős elvonási tüneteim voltak. Iszonyat magasra felugrott a vérnyomásom, ideges voltam, remegtem.
4/8 anonim válasza:
Mennyit szedsz?
Én 10 mg-ot szedtem, simán elhagytam.
5/8 A kérdező kommentje:
Zolep, esténként 1 szem
aug. 8. 15:59
6/8 anonim válasza:
Sajnos én is altatós vagyok, meg sem merem próbálni az elhagyását, mert tudom iszonyat. Csak annyit tudok, hogy nagyon pici adagokat kell kb. hetente levenni belőle. És az nem igaz sajnos, hogy a"Z" szerek kevésbé addiktívak.
7/8 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik ez nem lesz egy egyszerű menet.
Miután beveszitek, utána egy kis idő múlva nem érzitek magatokat furcsán?
aug. 8. 17:25
8/8 anonim válasza:
Nem, a baj inkább az, hogy egyre nehezebben és rosszabbul alszok tőle 15 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!