Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy fél éve használt tárgyamat...

Egy fél éve használt tárgyamat nem találom. Hogyan, milyen módszerrel emlékezhetek vissza, hogy hová tehettem?

Figyelt kérdés

2022. júl. 21. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Nincs ilyen módszer. Vagy eszedbe jut, vagy nem.
2022. júl. 21. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos modszer nincs, de néha segit: Utánagondolsz, hogy mire valo az a tárgy, mire szoktad használni, legutobb mire használhattad? Mikor használtad és mire legutobb? Beszéltél rola valakivel? Miért? Ha most használnád hova tennéd amikor már nem kell? Milyen hasonlo használatu tárgyaid vannak, azokat hol tartod?
2022. júl. 21. 18:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Jó összetett.

Utoljára - talán - a decemberi szalagavatón használtam. (fotós bőrpánt 2 kamerát lehet rátenni) Utána a munkhalyemen hagytam. De onnan ki kellett költöznöm. Ráadásul el is költöztem a feleségemmel így a dolgozószobámban, vagy a házunkban kéne legyen. De nem találom sehol. Úgy rémlik, hogy a bejárati ajtó melletti fogasra tettem fel. De nincs ott. A dolgozómban nincs, minden fogast átnéztünk de nincs. Egy részlet meg van, hogy egy része nincs rajta mert máshová tettem. (azt a kis részét sem találom)

A vicc, hogy a decemberi szalagavató előtt sem találtam. Akkor a munkahelyemen volt egy zacskóban. Most olyan érzésem van a házunkban van, de nincs sehol. Mármindent átnéztünk ahol elvileg lenne, vagy ahová tenném. Nagyon kellene most.

Végig néztem az összes munkám, összes fotóm, hogy hol és mikor használhattam utoljára de nem emlékszem rá.

2022. júl. 21. 18:39
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Állítólag az működik a legjobban, ha mielőtt lefekszel, erősen rágondolsz, végigpörgeted hol lehet, aztán alszol, sok esetben beugrik reggelre.
2022. júl. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!