Egy fél éve használt tárgyamat nem találom. Hogyan, milyen módszerrel emlékezhetek vissza, hogy hová tehettem?
Köszönöm. Jó összetett.
Utoljára - talán - a decemberi szalagavatón használtam. (fotós bőrpánt 2 kamerát lehet rátenni) Utána a munkhalyemen hagytam. De onnan ki kellett költöznöm. Ráadásul el is költöztem a feleségemmel így a dolgozószobámban, vagy a házunkban kéne legyen. De nem találom sehol. Úgy rémlik, hogy a bejárati ajtó melletti fogasra tettem fel. De nincs ott. A dolgozómban nincs, minden fogast átnéztünk de nincs. Egy részlet meg van, hogy egy része nincs rajta mert máshová tettem. (azt a kis részét sem találom)
A vicc, hogy a decemberi szalagavató előtt sem találtam. Akkor a munkahelyemen volt egy zacskóban. Most olyan érzésem van a házunkban van, de nincs sehol. Mármindent átnéztünk ahol elvileg lenne, vagy ahová tenném. Nagyon kellene most.
Végig néztem az összes munkám, összes fotóm, hogy hol és mikor használhattam utoljára de nem emlékszem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!