Félreismert a pszichiáterem,mit tegyek?
Az elején próbáltam a legjobb formámat hozni.Ja meg úgy viselkedtem mint akinek semmi baja.Már amúgy 2023 január óta hozzá járok.És az utóbbi pár hónapban nagyon rossz heteim voltak ami látszott,illetve nemrég mondtam neki hogy szoktam agresszív lenni néha(itt úgy nézett rám,hogy kb szerintem el se hitte)Többször feküdtem még anno gyerek osztályon is,ott volt pár balhé.Meg még utánna egy kísérlettel megfűszerezve.Ja meg 2 hetente kerültem vissza osztályra.mindegy nem is ez a lényeg
Az,hogy személyesen borzalmasan kommunikálok,írásban sokkal jobban megy.Lehet hogy lekéne írnom valami papírra a dolgokat?
Ja illetve úgy érzem meg fogok bolondulni.Nem akarok neki "csalódást okozni" meg nem csak neki hanem senkinek se
Igen, az írás segít rendezni a gondolatokat és érzéseket. Én is gyakran írok magamnak is, ha túl nagy a káosz a fejemben, ajánlom neked is.
Amúgy tényleg nem érthető, hogy pontosan mit szeretnél tudni a kérdésedből, de még a kifejtéséből sem, úgyhogy kicsit részletezd még, hogy segíteni tudjunk!
Amúgy lány vagy, ugye? Csak mert lányokra meg jobban jellemző a kint könnyebb megfogalmazás, mint fejben, ez köztudott, bár persze vannak ilyen fiúk is, nem mondom, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!