Ma először hívtam fel sírva a pszichiáteremet, és szörnyen érzem magam. Szerintetek?
Most nem akarok hosszan belemenni, hogy ezzel töltsétek az estéteket, de bűntudatom van. Már vagy 4 éve ismerjük egymást (a nő pszichoterapeuta, de pszichiáter is, magánorvos) és SOHA nem hívtam fel, mindig írogatva egyeztettük, amit kellett. De ma valahogy teljesen szétestem, sírtam (sokszor előfordul de ilyenkor magamba fordulok a depresszióval és nem szólok másnak), és felhívtam. Fogalmam sem volt, hogy mit akarok, egyszerűen vele akartam beszélni, és hallani a hangját, nem is értem mi történt. Sírni sem látott soha, mindig "erősnek" mutatom magam nála is, nehezen tudok érzéseket mutatni, pedig tudom hogy kéne...
Nagyon aranyos volt, és kifejezetten örült neki, hogy felhívtam, nem tudtam kinyögni, hogy mit akarok, de már rögtön megértően szólt vissza, és beszélt velem egy darabig, hogy megnyugtasson. Azt is mondta, hogy hívjam, ha kell. De ennek ellenére tehernek érzem magam most, hiszek neki, hogy valóban örült, mert egy angyali nő, és azért már jól ismerem én is, de nem értem mi szakadt el ennyire bennem. Az alkalmak között azért mindig kibírtam nélküle, bármennyire is vagyok padlón.
24/L
Van valaki, szülő, rokon, aki szeret téged és akiben bízhatsz?
Első körben, fordulj hozzá!
Szerintem szeretethiányod van! Nincs minta előtted, aki tanácsot tud adni! Neked most kell valaki, aki átölel es azt mondja, minden rendben!!
Most nagyon sebezhető vagy, isten őrizz hogy ilyen állapotban ismerkedj! Úgy el tudod rontani az életed, hogy ez ami most van az életedben egy tavaszi játeknak fog tűnni, semmiségnek! Visszanézve majd a jövőből. Tudom, mert en is így voltam es 3 egyetemmel egyik hulye döntest hoztam a masik utan, míg majdnem nagyon rosszul végeztem!
Tehat mikor rosszul vagy, nem jó az ítélőképesseged, csőlátás jellemző, nem látod a red flageket, mert az agyad ki van merülve. Es te úgy éled meg, hogy tök okos döntést hoztál meg tök normális vagy…..
#5 vagyok. Akik lepontoztak, férfiak? Persze biztos van, aki nőként sosem él át ilyet, de nekem ovuláció is, PMS is, és menstruáció is képes ilyet kiváltani. Akár ok nélkül is tudok zokogó rohamot kapni, pláne ha még okom is vsn rá...!
Mindenesetre én is azt tudom mondani, hogy ebben semmi ciki nincs, nyilván ő is tudja, hogy azért jársz hozzá, mert problémáid vannak.
Amúgy hidd el, sokkal durvább dolgokat kell nekik "lekezelni", álom páciens vagy, hogy eddig fel se hívtad. Van, aki 2 naponta felhívja, hogy meg akarja ölni magát. Vagy kiabál vele, pocskondiázza. Ez a szakma ezzel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!