Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hallgatnom kellene a pszichiát...

Hallgatnom kellene a pszichiáter tanácsára?

Figyelt kérdés
Kaptam tőle gyógyszereket amiket szedtem de már nem akarom szedni és lassan el is fogy. Akik itt vannak velem minden nap azt mondják hogy nem kell meg nem jó és állítólag meg is lehet halni tőle. Tartok attól is hogy a szomszédom belerakott valamit így próbál bántani. Tavaly már elkezdett mindenféle rezonanciás sugarakkal megzavarni de sokat segített hogy találtam a házban egy olyan pontot ahova ezek nem érnek el. Az orvos viszont azt mondta hogy a gyógyszerek kellenek de szerintem nem. Nem jó nekem. Kellene hallgatnom rá? Azért is nem hiszem hogy kell mert nagyon sok dolgot szándékosan nem mondtam el neki nem bízom benne egyszer úgy nézett rám hogy azt hittem bántani akar. A barátaim szerint ő is azokkal van. Akik tudjátok. Szokott lenni a tv-ben is a híradóban hogy ezek az emberek mit akarnak ebben az országban. Veszélyes.
aug. 9. 17:42
 1/9 anonim válasza:
100%
Szedni kell mindenképpen !!!
aug. 9. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem trollkodás a kérdés (szerintem az), akkor már az alapján is szedni kell...
aug. 9. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ezt a kis mesét nagy gonddal raktad össze.
aug. 9. 17:47
 4/9 anonim ***** válasza:
aug. 9. 17:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem nem. Fontosnak tartottam fel tenni ezt a kérdést mert kizárólag egyoldalú véleményeket hallok mindig és ez nem jó! És igenis félek miért? Van miért! Megpróbálom azt hogy idegenek tanácsára hallhatok! Jobb híján..nml
aug. 9. 17:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést biztosan nem én tettem fel!!!! A rivotrilt egyébként nem én szedem. Más felé van
aug. 9. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég paranoiás vagy, és ez már durván kihat az életedre. Mindenképp szedd a gyógyszereid
aug. 9. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb lenne, ha szednéd a gyógyszereidet.

Emellett viszont nyugodtan megbeszélheted azt is a pszichiátereddel, hogy vannak fenntartásaid és hogy preferálnád, ha csak a lehető legkevesebb ideig kellene szedni, másféle kezeléseket kapnál. Valószínűleg akkor is még egy darabig szedned kell (eleve nem szabad hirtelen abbahagyni a gyógyszerszedést, általában ezeket pontosan adagolják), de utána lehet hogy majd segít neked a csökkentésben és a leállásban. Emellett biztosan értékelni fogja az őszinteségedet.

aug. 9. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

menj el másik pszichológushoz ha nem bízol a mostaniban, de vad idegenekben megbízol. egy ideig vadidegennek számít ő is, aztán ha már nem bízol meg benne se, akkor újjabb pszichológust keress.

egy ideig vadidegennek számít ő is, aztán ha már nem bízol meg benne se, akkor újjabb pszichológust keress.

egy ideig vadidegennek számít ő is, aztán ha már nem bízol meg benne se, akkor újjabb pszichológust keress.

a végtelenségig!!!

aug. 18. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!