Online terápia tapasztalatok?
Sziasztok! A helyzetem az, hogy hamarosan elköltözünk, és nem tudok egy jó ideig személyesen járni a terapeutámhoz. Ez nagyon megvisel, és őszintén nyitott voltam rá, hogy máshoz irányítson, mert mindenképp folytatnom kéne a terápiát, de már olyan régóta ismer, elmélyült a kapcsolatunk, és egy mély kölcsönös bizalom is kiépült. Szerintem egy végtelenül jó ember és szakember, és kétlem, hogy találok az utca sarkon még egy hasonlót... Ma már azért nehéz olyat találni a területen, aki tényleg törődne. Az anyám lehetne korban, fel is nézek rá. De nem ez a lényeg. Nagyon érdekelne, hogy az online terápia hogyan működik, mert egyelőre el nem tudom képzelni az egészet. Nekem fontos, hogy besétálok a rendelőbe, fizikailag együtt vagyunk, stb. és mindezt online átültetni... fogalmam sincs ez hogyan működik, pedig többektől hallottam (szakembertől is), hogy nagyon is működik a dolog, de valahogy nem tudnak meggyőzni.:( És hogyan fizetek?! Lejár az idő, és indítom az otp utalást?!? Vagy ez hogyan megy? Olyan bizarr a gondolat is.
Sok hülye kérdésem van, de egyelőre nem tudom mi tudna meggyőzni, hogy esetleg kipróbáljam ezt vele.
23/ fiú
Engem kizárólag az frusztrált, hogy nem egyedül lakom, hanem van egy albérlő társam, de az se túlzottan. Szerintem ne ijedj meg az online kapcsolattartástól. Azért én örültem volna, ha 500-1000 Ft kevesebbet kér érte, de hát ez van.
Ez már rajtad áll. Először próbáld ki legalább 4-5 alkalommal, aztán kiderül, jól érzed-e magad ebben a helyzetben, vagy sem.
Az első (remélem, hamarosan törölt) válasszal ne foglalkozz, egy másik ártatlan kérdés alatt is ugyanilyen faragatlan volt.
Működik az online terápia, ugyanúgy tudtok beszélgetni. Nem éled át a személyes jelenlétét, de a képernyőn közelebb van az arca, tehát egy másfajta, arcra koncentráló intimséget élsz meg. Ha a terapeuta nyitott rá, akkor neked kell eldönteni, hogy inkább online-ra térve maradsz a bevált segítőnél, vagy személyesen elölről kezdesz mindent egy ujjal. Vagy inkább abbahagynád az egészet?
Átutalással fizetsz, a kérése szerint előre vagy utólag, nincs azzal semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!