Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha minden egyes...

Mit tegyek ha minden egyes emberrel kevesebb leszek?És kezd elveszni minden empátia,együttérzés!?

Figyelt kérdés

Mindenki ugyan azt csinálja.Megjelenik az életembe,játsza a szentet a jót,aztán kiszakít belőlem egy darabot ami épp neki kell és megy tovább.Én meg megint ugyan úgy végzem

Mindenkit akit ismertem valaha az elvett belőlem

És már magamra se ismerek,már nem keresem senki társaságát.Minek tenném,ha mindig én járok rosszul?

Sajnos teljesen elvágni magam az emberektől nem lehet,és kéne is társaság.

aug. 9. 13:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Első reakciókból látod hogy ki az aki hozzáad az életedhez és ki az aki elvesz. Ne a fejedben lévő képekhez ragaszkodj, hanem ahhoz amit érzel vele kapcsolatban (milyen ember, jó -e a társasága, stb.)
aug. 9. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, te hány éves vagy, és F/N...

Bennem az utóbbi időszakban ugyanez fogalmazódott meg.

Eddig arra jutottam, hogy a hibát, az okot elsősorban magamban próbálom keresni. Valószínű, hogy valami miatt engedékenyek vagyunk és ezért van az, hogy sokan csak átjáróháznak tekintik az életünket - mert engedjük nekik.

Arra kellene rájönnünk, hogy mi lehet ennek az oka bennünk? Miért engedjük ezt? Miért nem szabunk határokat és tartatjuk azt be?

Ha gondolod, gondolkozhatunk, írhatunk erről együtt.

aug. 9. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!