Hogy vagytok ezzel? Normális?
Én is ez vagyok kb.csak 20 éves és nő
Hát én elvagyok de másnak lehet nem jó hosszabb távon
A csajozás nem azonos korban kezdődik a srácoknál. Én egy 52 éves, hozzád képest vén szivar vagyok, emlékszem, hogy az én időmben már sok srác 13-14 éves korban smárolt, baszott, aktívan csajozott. Én későnérő típus voltam és vagyok (ez most kifejezetten jól jön ebben a koromban) és 18 éves korom végefelé smároltam először és 19 évesen basztam először. De van olyan srác, aki 20-30 közt veszti el a szüzességét. Nincsnek sztenderdek és semmi okod a szégyenérzetre.
Ami a bulit, cigit, piát illeti, hát annak ellenére megértelek, hogy én nagy fazon vagyok a mai napig az éjszakai életben és a piálásban is, a cigitől viszont okádhatnékom van.
Ha nem érdekel a buli, ne erőltesd. Ha nem voltál még, nem tudod milyen, akkor ha elmúlsz 18, menj el, próbáld ki és aszerint döntsd el, hogy mennyire a te világod. Én nagyon élem a mai napig a bulit, a Nigel Stately fellépéseket, a deep house-t, a tücctücctechnót, de nem kell rólam példát venni, mert valóban egy későnérő, örök gyerek típusú lökött idióta vagyok :D :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!