Pszichológus fiataloknak Budapesten?
Sziasztok!
Szívesen fogadok a válaszoknál budapesti pszichológusok nevét vagy elérhetőséget, amennyiben van vele tapasztalatotok/ jó szívvel tudjátok ajánlani. Lányom járna hozzá Budapesten (nem online formában)- most érettségizett és egyetem előtt jól jönne neki.
Előre is köszönöm!
Göczöl Kittit ajánlani tudom. :)
+36 20 235 9609
"Lányom járna hozzá Budapesten (nem online formában)- most érettségizett és egyetem előtt jól jönne neki"
Na má ide is begyűrűzött ez a nyugati agymosás hogy trendi pszichológushoz járni ha kell ha nem? Pfff. Ha izgul egyetem előtt 2 atyai pofon azt helyrejön
#4: pont az ilyen agyhalott, zéró empátiával "megáldott", bunkó, embertelen hozzáállás miatt van sok embernek szüksége pszichológusra.
A pofon nem old meg semmit, legfeljebb elfojttatja az illetőben a problémákat, mert megtanulja, hogy ne nyíljon meg az agresszornak, és jól megtanulja, hogy egy "semmirekellő", ami a mentális problémák melegágya. Nem is ragozom.
Sajnálom a családtagjaidat :(
Teljesen egyetértek ötössel. Nincs megérdemelt pofon, és nincs helye az erőszaknak a nevelésben.
Ez a nyugati agymosás dolog elég érdekes. Az M1en megy valodi moszkvai agymosás, de a politikát nem keverem most ide bele.
Pszichohoz nem azért jarnak az emberek mert "trendi". Lehet (nem hiszen h valaha is egyetemi jelentkezés közelébe kerultel), hogy ez a lány szorongva él, mert fél a jövője miatt, és ez teljesen normális. Segítséget kérni teljesen normális.
Tessék már észhez kapni, nem a középkorban élünk.
Kedves 4-es!
“Ha izgul egyetem előtt” - és ha nem? Mi van ha más problémája van, csak éppen nem írtam ki az oldalra? Jé, ez is egy opció!
Az ajánlásokat köszönöm, 5-ösnek és 6-osnak ölelés:)
Én Nagy Bencénél voltam (3. Kerületben). Szintén érettségi után, egyetem elött.
Én nagyon szerettem járni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!