1 honapig jol vagyok es most megint erzem. Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok eveken at emetofobiaval kuzdottem szorongassal ilyesmi. 1 honapja semmi bajom nem volt. Meditacio gyogyitott meg igy elhagytam azt is meg a sok sok magneziumot. Cigit is lecsokkentettem felere. Most a semmibol elkapott a szorongas erzes megint. Nem mulik el. Nem felek mar hanyni nem felek a szorongastol. De valahogy rajtam van ez az erzes. Mindjart menni fog a hasam azt erzem meg az arcom bizsereg meg valami felelem lett urra rajtam. Kezdem azt hinni hogy ebbol sose lehet meggyogyulni igazan. Ezt en egyszeruen nem ertem. Van munkahelyem. Van baratnom. Van penzem. Es megis szorongok. Hihetetlen ezt se gyogyszer se meditacio, motivacio vitaminok semmi de semmi nem tudja orokke elmulasztani. Ezt egyszeruen mar felfoghatatlan szamomra.aug. 5. 18:06
1/6 anonim válasza:
Meg lehet, de lehet, az alapoktól kéne kezdeni.
2/6 anonim válasza:
Az én tapasztalatkm szerint a szorongásból nem lehet úgy meggyógyulni, hogy ne kelljen már azt csinálnid, ami segít. Pl ha én abbahagyom a sportot, akkor nagyon elővesz az ocd. Ami bevált, hogy elmúljon vagy csökkenjen, azt mindig csinálni kell. Mindig kell meditálni egy életen át, ha ez vált be. Van tapasztalatom, mindig ha abbahagytam, ugyanott voltam. De ez persze az én megélésem, viszont elég sok év van mögöttem.
3/6 anonim válasza:
Az a gyanúm, hogy a meditáció nem segít. A pszichoterápia annál inkább. Az okok mélyére kell ásni.
4/6 anonim válasza:
Ahogy a #3 irja. Sot komoly mentalis gondok eseten nem javasolt a meditacio, mert ronthat is az allapoton.
5/6 A kérdező kommentje:
Hat nekem sok minden okozza akkor.
Gyerekkori dolgok.
4 eves koromba szuleim valtak.
Rossz nevelo apa.
Iskolai csufolasok.
Mai napig faj ha az exemre gondolok (5 eve szakitott velem)
Most benne vagyok egy 3 eves kapcsolatba de sose ereztem hogy o az igazi. De szakitani akar velem. De ezt se szeretnem mert a semmitol megis csak jobb volt. Meg mar kezdtem megszeretni is.
aug. 6. 00:44
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan kiléphetsz egy rossz kapcsolatból, nem veszteség. Menj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!