A Yarocént lehet ½-¾ hónapig kipróbálni?
Eddig csak konvencionális SSRI antidepresszánst szedtem, de mind túl gyenge volt. Az orvosom jó ember és a kezembe adott egy doboz Yarocént kipróbálásra, amit más visszavitt neki, mert nem vált annak be. Úgy pár hétni adag van benne. Azt mondta nincs mit veszítenem vele, mert legfeljebb nem válik be és leállok vele.
Én korábban azt olvastam valahol hogy antdepit csak valami három hónapig lehet szedni minimum bevezetésnek és leállni is ennyi kell, mert ilyen a gyógyszer. Viszont én úgyis szednák valamit csak nem ezt. Hétvégén akarom kipróbálni elsőre, mert hétközben dolgozok és állítólag attól akár el is lehet másnap aludni. Valóban annyira erős lenne?
"Az orvosom jó ember" :)
"kezembe adott egy doboz Yarocént" >)
"amit más visszavitt" >:)
Mi lehet abban a Yarocénben?
1 Majd kiderül holnap
2 Köszi. Még annyit had kérdezzek meg, hogy kell elképzelni a Yarocént. Egy kommersz SSRI csak nagy adagban vagy valami ujjat is tud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!